Cum sa DEVII un succes R.E.A.L.

Achieving the desired success requires patience and persistence your goals need time

preţ oficial: 900 lei  299 lei

 

Te invit să te implici INTENŢIONAT într-un proces de dezvoltare personală, să fii parte activă în programul on line – Cum SĂ DEVII un succes R.E.A.L. ce se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni, pentru a învăţa împreună despre cum ATITUDINEA, RELATIILE, ECHIPAREA şi LEADESRHIPUL ne pot duce mai aproape de ceea ce ne dorim să obţinem!

 

Cele Patru Elemente necesare pentru A DEVENI de Succes R.E.A.L.:

RELAŢII Iubeşte-te şi acceptă-te pe tine însuţi! Singura relaţie din viaţa ta care este continuă, şi astfel, cea mai importantă, este cea cu tine însuţi. Prima persoană cu care e nevoie să înveţi să te înţelegi eşti tu!

Apoi, nimeni nu parcurge nicio calatorie de unul singur… Succesul nostru în viaţă depinde de cei din jur! Nu-i poţi face pe oameni să acţioneze înainte să ajungi la inima lor!

 

Teme abordate:

ECHIPARE – Marii lideri îşi dezvoltă viziunea de la „EU” la „NOI”. Oamenii eşuează să-i echipeze pe ceilalţi datorită energiei necesare, a subestimării abilităţilor celorlaltor oameni, a plăcerii de a face sarcinile ei înşişi, a nevoii de a consolida egoul prin faptul că este nevoie de ei, a obiceiului de a face totul, a nevoii de a fi în control şi a inabilităţii de a observa potenţialul de leadership la cei din jurul lor.

ATITUDINE – Atitudinea noastră este o alegere. Ea ne determină modul în care abordăm viaţa. Ne poate transforma problemele în binecuvântări. A face inventarul atitudinii noastre ne permite să creştem şi să favorizăm un mediu pentru a-i împuternici şi a-i echipa pe cei din jurul nostru în timp ce ne cultivăm abilităţile interne de leadership.

LEADERSHIP (AUTOLEADESRHIP). Noi supraestimăm evenimentul şi subestimăm procesul. Secretul pentru a deveni un lider de succes se găseşte în programul tău zilnic!

BONUS!

Speaker’s Club Maxwell International – 12 sesiuni saptamanale.

preţ deja redus 300 lei GRATUIT

Acum e momentul să-ţi spui mesajul altfel, comunicarea înseamnă mai mult decât CUVINTE, mai mult decât INFORMAŢIE, comunicarea înseamnă Conectare!

Oamenii vor sa interactioneze cu oameni care traiesc si simt ce vorbesc! Pentru ca Oamenii nu-si vor aminti tot ce ai spus, nu-si vor aminti tot ce ai facut, dar tot timpul isi vor aminti CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!

Pentru mine, ideea de a comunica cu IMPACT inseamna mai mult de a obtine IMPACT/REZULTATE prin IMPRESIONAREA audientei tale, clientului tau, copiilor tai, elevilor tai, colegilor si sefilor tai! Inseamna mai mult decat a arata ca stii ce SPUI si stii multe.

Poti avea un altfel de IMPACT asupra persoanei din fata ta, prin felul in care ii transmiti ce ai de spus si prin felul in care te conectezi cu ea, IMPACT care are ca efect cu influentarea, inspirarea, cresterea, adaugarea de valoare acelei persoane!

A trecut vremea PREZENTARILOR PERFECTE, discursurilor de vanzare perfecte, predare de cursuri in care transmitem informatie care poate fi foarte valoroasa de altfel, in mod Clar, Coerent, cu MUULTE briz-brizuri…

Metoda Maxwell de Comunicare in Public pune accentul pe felul cum transmiti informatia, pe conectarea cu cei din jurul tau, pe autenticitate, pe felul in care faci OAMENII sa se simta!

Astfel incat, indiferent ca audienta noastra este formata dintr-o singura persoana, din 10 persoane sau 100 de persoane, pentru a putea sa influentam audienta E IMPORTANT SA NE CONECTAM cu ea, sa punem focusul pe cei din fata noastra, pentru ca nu este important doar ceea ce spunem, ci este important si CE AUD si CE INTELEG ceilalti.

 

E perfect pentru tine sa devii membru daca:

 • urmeaza sa vorbesti pe o scena, in fata unui grup de oameni, la o sedinta, la un interviu, la o intalnire de afaceri, si mesajul tau este important;
 • doresti sa stii mai multe despre metoda si esti pregatit SA PRACTICI!
 • doresti sa primesti feedback obiectiv si constructiv referitor la modul in care te prezinti in public si transmiti;
 • iti doresti sa faci parte dintr-un mediu de crestere si sa cunosti persoane noi preocupate de crestere;
 • esti intentionat in a face lucrurile care te duc mai aproape de visul tau si constientizezi ca abilitatea de comunicare te va ajuta !
 • doresti sa afli cum poti influenta prin povestea personala si poti sa creezi un discurs sau o prezentare de impact;
 • doresti sa-ti vinzi in mod etic serviciile si produsele tale, punand accentul pe conectare si comunicare;
 • doresti sa inveti sa te conectezi cu membrii echipei tale, cu clientii tai, cu familia, cu prietenii, cu colegii, cu viitorii tai angajatori;
 • doresti sa-ti mentii autenticitatea si sa faci lucrurile diferit, folosindu-ti punctele forte.

 

Sesiunile in Club sunt organizate pe module, la sfârşitul fiecărui modul vei primi diplomă de participare, care atestă aprofundarea metodei de comunicare.

Fiecare modul cuprinde 12 întâlniri săptămânale, în care membrii parcurg şi învaţă împreună o lecţie pe o temă prestabilită, urmăresc video-uri şi materiale pentru o mai bună fixare a informatiilor, şi cel mai important, vin în faţă şi vorbesc!

Cei care susţin un discurs, primesc feedback autorizat din partea facilitatorului de club, însă primesc şi feedback din audienţă – care este formată din ceilalţi colegi de grup! Ce poate fi mai provocator decât să creşti alături de alţii!!!??!!

A te include în mod intenţionat într-un Club de vorbire în public, reprezintă cea mai bună metodă de învăţare, cea mai bună metodă de a integra informaţiile aflate.

In plus, ceea ce înveţi rămâne câştigat pentru totdeauna, viaţa ta se va îmbunătăţi semnificativ, în plan personal şi profesional!

 

Bonus!

Programul TRĂIEŞTE INTENŢIONAT:  include: o sesiune de coaching de 30 min. cu un membru al echipei John Maxwell din Romania.

Cost Program 180 lei GRATUIT

 

CĂLĂTORIA DE 30 DE ZILE: O VIAŢĂ INTENŢIONATĂ ÎNCEPE CU 10 MINUTE PE ZI!

John Maxwell conduce o Călătorie de 30 de Zile puternică spre o viaţă intenţionată. Vrei să ni te alături?

De ce sa urmezi acest program?

 • Vei simţi cum ţi se vor ridica greutăţile de pe umerii tăi.
 • Vei vedea cum neînţelegerile din familie vor dispărea.
 • Vei experimenta momente profunde de bucurie şi satisfacţie.

 

IATĂ CE VEI PRIMI:

Un scurt filmuleţ cu John Maxwell în fiecare zi, timp de 30 de zile, prin care te va provoca şi încuraja într-unul dintre domeniile traiului intenţionat.

În fiecare zi, John îţi va da o sarcină distractivă care îţi va deschide inima, mintea şi ochii către experienţe pe care nu le-ai mai avut niciodată. Noi credem că vei urmări experienţe asemenea acestora în fiecare zi pentru tot restul vieţii

Devino intentionat chiar acum!

 

EŞTI PREGĂTIT SĂ ÎNCEPI CHIAR ACUM SĂ URMĂREŞTI O VIAŢĂ SEMNIFICATIVĂ?

Am creat un plan de acţiune rapid pentru tine: Călătoria de 30 de Zile. Dacă eşti pregătit să trăieşti intenţionat, atunci aceasta este scurtătura ta pentru acel plan puternic.

Călătoria de 30 de Zile, cu filmări zilnice de coaching din partea lui John Maxwell, a fost creată pentru a-ţi oferi o călătorie plăcută cu sprijin inclus, pentru a-ţi realiza o viaţă mai fericită, mai sănătoasă şi mai semnificativă.

 

Valoarea celor 3 programe depaseste cu mult pretul ofertat! Nu lasa mintea ta constienta sa aleaga pentru tine, sa puna bariera in dezvoltarea ta si de aceasta data! Doresc sa fac posibila participarea ta la program, si intentia mea este ca obstacolul preţului să fie depăşit de tine şi să poţi accesa programele!

Incepe calatoria cu mine! Iţi ofer un plan de dezvoltare şi un plan de acţiune, ai oportunitatea să lucrezi direct cu mine şi sub îndrumarea lui John! Nu vei obţine doar informaţia, te vei alătura mie si altor zeci de oameni care vor intra în program, într-un experiment de 90 de zile!

Alege să te pregatesti astăzi pentru mâine, pentru că… Atunci cand apare OPORTUNITATEA… nu mai ai timp să te pregăteşti!!

Oricine eşti şi orice faci, merită, aşa că începe să faci asta!

1380 lei

299 lei

Ma inscriu!

Oferta este valabilă doar 72 de ore!