Buna, sunt DANA MARIN si iti urez BUN VENIT !

Mi-ar face o mare bucurie sa te cunosc si sa-mi spui care sunt provocarile tale cu care te confrunti in a avea viata profesionala pe care ti-o doresti!

Despre mine pot spune ca sunt intr-un proces de continua dezvoltare personala si iubesc sa fiu un AGENT al SCHIMBARII. Pana in anul 2015 nu am avut un plan de dezvoltare personala. Credeam ca dezvoltarea personala este un proces automat, ca daca muncesc mult, si dezvoltarea se intampla de la sine, automat. De asemenea, credeam ca DACA dobandesc multe INFORMATII de asemenea dezvoltarea mea va deveni automata. Cresterea mea personala nu a fost pe masura asteptarilor, si asa am inceput o cautare a motivelor pentru care simteam ca stagnez.

De la John Maxwell am invatat ca in functie de cat de bine conduci atat de mult succes vei avea!  Am aflat ca Leadershipul face întotdeauna diferenţa! Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

Am ales ca in calatoria mea, in calitate de Speaker si Teacher Certificat John Maxwell TEAM, sa ajut liber-profesionistii si micii antreprenori sa-si reaprinda PASIUNEA pentru ceea ce fac si sa-si atinga potentialul maxim legat de ceea ce pot fi si ce pot face in plan profesional.

Am ales sa dau curs vocatiei mele de a ajuta profesionistii sa se descopere, sa elimine din viata lor acele aspecte care ii tin pe loc si le stagneaza potentialul!

Astfel, prin Evenimentele si programele facilitate de mine ajut oamenii si echipele sa-si consolideze leadershipul si abilitatile de comunicare.

Ramai conectat cu mine si cu siguranta vei invata cum sa-ti identifici punctele slabe si punctele forte, cum sa-ti imbunatatesti nivelul de leadership, vei invata nu doar sa comunici, ci sa stabilesti si relatii, vei realiza cat de important e sa fii o persoana influenta !

Contacteaza-ma. Astept cu nerabdare sa te asist in drumul tau spre a deveni un leader de succes.