BE YOURSELF, LEAD YOURSELF!

Achieving the desired success requires patience and persistence your goals need time

Succesul personal fără competenţele leadership-ului aduce doar o eficienţă limitată!

De ce ar fi necesar să te PERFECŢIONEZI MEREU ca şi Lider? Eu cred ca impactul unei persoane este doar o fracţiune din ceea ce ar putea să fie dacă și-ar înbunătăți abilitățile de leadership. Cu cât vrei să te urci şi mai sus, cu afacerea ta, cu rezultatele tale profesionale si personale, cu atât ai nevoie mai mult de leadership!!! Și un început bun este ..... selfleadership-ul, autoleadership-ul... abilitatea de a te conduce pe tine...spune-i cum vrei!!!

Mulți dintre noi credem că nu suntem lideri, motivul pentru că avem impresia că pur și simplu nu avem abilități de a-i conduce pe alții, că nu suntem făcuți pentru asta, sau că nu ne dorim să-i conducem pe alții!

Dă-mi voie să-ți spun că nu sunt de acord cu asta!!! Fiecare dintre noi este un LIDER! Pentru că există cel puțin o persoană în viața ta pe care o conduci, ZILNIC! Și acea persoana ești tu! Părerea mea este că e nevoie să te cunoști puțin, să înveți cum să (te) conduci mai bine, PE TINE în primul rand! Și am o veste pentru tine! Poți învăța să conduci!!!

Am creat un program nou, în care, te invit să te cunoști, să-ti vezi punctele tale forte și zonele în care ar fi de îmbunătățit! Te invit astfel: - să intri intr-un proces prin care să te cunoști și să determini acei pași pe care-i poți face înspre locul în care vrei să ajungi! - să-ți evaluezi ATITUDINEA, să-ți redefinești ideea de SUCCES, să înveți cum poți să adopți o atitudine corespunzătoare succesului! - să te gândești la o VIZIUNE mai mare, să te duci puțin cu gândul la final și să vezi ce te împiedică să ajungi acolo. - să-ți faci o radiografie a relațiilor tale și a felului în care COMUNICI! De asemenea, te invit să observi care sunt acele lucruri/obiceiuri care te ajută, și care sunt cele care te împedică să obții ce-ți dorești! Oamenii care acceptă traiul intenţionat în vieţile lor, trec de la o viaţă în care observă şi speră, la o viaţă în care ACŢIONEAZĂ şi FAC CEVA! ACTIONEAZĂ acum, implică-te INTENŢIONAT într-un proces de dezvoltare personală, fii parte activă în programul on line – BE yourself!! LEAD yourself!!, program ce se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni, pentru a învăţa împreună despre cum ATITUDINEA, RELATIILE si COMUNICAREA, VALORILE si VIZIUNEA, PRIORITATILE si AUTODISCIPLINA, ne pot duce mai aproape de ceea ce ne dorim să obţinem!

Acest program este pentru tine dacă:

  1. Esti hotărât(a) să-ţi iei angajamentul de a participa la 6 intalniri, timp de 6 saptamani consecutive. O intâlnire durează 90 de minute şi este ONLINE.
  2. Iţi doreşti cu adevărat să înveţi principiile de bază ale leadershipului nu DOAR TEORETIC, ci IMPĂRTĂŞIND din experienta ta şi PRIMIND IDEI PRACTICE, de la oameni care gândesc la fel, dar cu gânduri diferite.
  3. Accepti că investind în primul rând în tine, vei produce o schimbare în gândurile tale și acțiunile tale, vei genera schimbare implicită în jurul tău. 4. Doreşti să afli cum funcţionează influenţa şi cum poţi să-ti extinzi influenţa.
  4. Iubeşti dezvoltarea personală, indiferent în ce stadiu te afli din acest punct de vedere.
  5. Iţi place să reflectezi, să citeşti şi eşti dispus să aloci 15 minute pe zi acestui obicei. Vei primi un caiet de lucru care va cuprinde ideile si direcțiile importante pe care să le urmezi pentru a obține transformări semnificative în viața ta!
  6. Iţi doreşti să faci parte dintr-un grup de oameni care te susţin, te incurajează, te RIDICĂ!

Dacă ţi se pare prea complicat, ei bine, poate nu e pentru tine! Poate că tu crezi nu este momentul ACUM! Te asigur însă ca exact ACUM este momentul, nu-ți dorești să mai ratezi oportunități!

Totuşi, dacă deşi ti se pare complicat, iţi doreşti, te provoc să explorezi ideea şi SĂ-ȚI ASUMI RESPONSABILITATEA pentru creşterea ta personală şi a abilitatilor tale de leadership. NIMENI NU O POATE FACE IN LOCUL TĂU! ŞI NU O VEI PUTEA FACE SINGUR!

Dacă ești cu adevarat hotărât, iată ce cadouri îți ofer 2 BONUSURI:!!!!!! Al treilea este surpriză, nu ți-l pot dezvălui încă!

Înscrie-te până pana la data de 26.12.2018 și primești bonusurile:

Bonus 1: Programul "TOTI COMUNICAM, PUTINI STABILIM RELATII!"!

UN SINGUR LUCRU STĂ ÎNTRE TINE ȘI SUCCESUL TĂU! Nu este experiența. Nu este talentul. Dacă vrei să reușești, trebuie să înveți să relaționezi cu OAMENII. Și deși poate părea că unii oamenii se nasc cu asta, oricine poate învăța cum să facă din fiecare comunicare o oportunitate de a stabilii relații solide.

p>Conectarea este abilitatea de a te identifica cu oamenii şi de a relaţiona cu ei în aşa fel încât să îţi mărească influenţa asupra lor.

Pentru că, acceptăm sau nu, influențam pe cei din jurul nostru, fie în sens pozitiv fie în sens negativ.

Dacă vrei să ai rezultate mai bune, trebuie să devii mai bun la conectarea cu oamenii! Pentru că succesul nu se obţine de unul singur, se obţine împreună cu oamenii!

Acest eveniment este pentru tine dacă: - eşti nemulţumit de felul în care comunici şi doreşti să-ţi îmbunătăţeşti rezultatele. - iti dorești să redefineşti și să reinventezi relațiile personale, profesionale și familiale; - iti dorești să înveţi cum să faci din orice comunicare o oportunitate pentru o conexiune puternică; - ești mai degrabă intenționat în a face lucrurile care te duc mai aproape de visul tău, decăt să laşi pe alţii să te includă in visul lor; - îti dorești să înveți ce face o poveste să fie bună și cum să te pregătești pentru o întâlnire importantă; - îți dorești să aprofundezi cele 5 principii de relaționare; - îți dorești să aprofundezi cele 5 practici de conectare; - îți dorești să-ți crești încrederea de sine.

În cadrul acestui program îți voi dezvălui cele 5 PRINCIPII DE CONECTARE și cele 5 PRACTICI DE RELATIONARE pe care le poți lua cu tine și aplica în viața ta personală și profesională imediat! Cunoscându-le, îți vei redefini relațiile cu familia și la locul de muncă, vei înțelege care sunt piedicile care blochează comunicarea și vei învăța cum să transformi orice comunicare într-o conexiune puternică cu ceilalți!

Bonus 2: O SESIUNE DE COACHING CU MINE, pe un subiect care constituie pentru tine o provocare, în urma căreia o să privești această situație cu totul diferit!

Dacă ai putea să -ti scrii propria poveste de viitor, cum ar arăta asta pentru tine? Ce ai schimba în legătură cu modul de viaţă din prezent şi ce lucruri noi ai adăuga?

Asta poate fi inconfortabil pentru unii oameni pentru că în adâncul lor, ei nu cred că vieţile lor pot face o diferenţă. John MAXWELL susţine că fiecare viaţă are un scop şi fiecare viaţă poate face o diferenţă ! De multe ori, considerăm că e mult mai usor sa conduci pe altii decat sa te conduci pe tine! Sau poate chiar nu stim cum, de unde incepem! Ei bine daca nu stii de unde sa incepi, incepe ACUM chiar de unde esti!

Programul BE Yourself! LEAD Yourself este menit să-ți ofere un mediu potrivit în care să-ți pui întrebarile corecte și să-ți găsești răspunsurile potrivite!

Prețul programului este un preț special de 97 lei și VEI PRIMI:

- Caiet de lucru BE YOURSELF! LEAD YOURSELF!
- Caiet de lucru pentru programul primit BONUS "TOTI comunicăm PUȚINI stabilim relații!".
- acces într-o comunitate de oameni speciali, dispuși sa accepte provocarea transformării de sine și să facă pași semnificativi in acest sens!
- 6 sesiuni live interactive, ce presupun si posibilitatea de a adresa întrebări! Sesiunile se transmit înregistrate, astfel încât accesul la acestea va fi pe viață! Prima sesiune va avea loc pe data de 04 ianuarie 2019, imediat dupa sarbatori!!! Si va fi online! Detalii organizatorice vei primi după înscriere!
- 5 sesiuni interactive programul "TOTI comunicăm PUȚINI stabilim relații!" - valoarea programului 300 lei. Tu il primești gratuit!
- 1 sesiune coaching cu mine: valoarea este inestimabilă dacă te gândești că o discușie despre tine cu cineva dispus să fie acolo pentru tine, îți poate schimba cu adevărat viața!

Valoarea totală a acestor doua programe este de 1.230 lei. Ti le ofer pe toate pentru a ți le face cadou ție de sărbători sau unei persoane importante din viața ta, care este pregătită sa se dezvolte, cu o reducere de preț mai mare de 90%, mai exact la prețul de 97 lei, preț SPECIAL de sărbători, dacă te înscrii până la o1 decembrie 2018 !

Daca ești cu adevarăt angajat și decizi să parcurgi acest program, există și un al TREIEA bonus! Unul la care cu adevărat nu te aștepți! Însă acesta va fi dezvăluit doar celor care se vor înscrie în program până pe data de 26 decembrie 2018 !!

Înscrierile se pot face la office@danamarin.ro sau poți comanda direct programul accesand link-ul de mai jos:

http://danamarin.ro/produs/be-yourself-lead-yourself/?fbclid=IwAR1Ff2VeXregKpBHRiuygmce9fV_kymTE4_2hd7jISipPF2cyyhyNk4TsGk

Abia aștept să ne cunoaștem și să începem procesul împreună!

PRIETENA TA,
DANA MARIN