Imaginea de sine este formata din ideile pe care le credem despre noi, idei pe care le credem adevarate si pe care nu le-am pus niciodata la indoiala!! E momentul sa te oprești puțin și să pui sub semnul întrebării ce crezi despre tine!

Ideile și credințele care ne limitează și pe care le credem adevărate împreună cu imaginea de sine, ne afectează și ne conturează viitorul, destinul cum mai spunem noi, în fiecare domeniu al vieții noastre.
Ne afectează felul în care vedem lumea din jurul nostru și felul în care ne vedem pe noi înșine. Ne afectează felul în care obținem rezultatele pe care ni le dorim în viața noastră, pentru că de fapt, nu putem obține în viață mai mult decât suntem!

Cu toții avem o imagine de sine de un anumit fel, ne percepem într-un anumit fel și ne dorim să ne atingem un anumit nivel de succes! Însă puțini dintre noi am stat să ne gândim dacă felul în care credem noi că suntem este cel REAL!
Cel mai mare separator între oamenii de succes şi cei fără succes din orice stadiu al vieţii este cum se percep pe ei înşişi.

Te intrebi ce determină viitorul unei persoane?

 • Mediul din care provine ?
 • Educaţia ?
 • Relaţiile ?
 • Experienţele ?
 • Alegerile?

Toate pot fi importante, toate aceste domenii importante din viaţă, însă ele sunt sunt mici în comparaţie cu imaginea de sine!
Este aproape imposibil să ne depășim imaginea de sine, să avem rezultate mai mari decât cele corespunzătoare felului în care ne vedem noi pe noi înșine!

Imaginea de sine ne coordonează în tot ce facem! După caz ne sabotează, să nu împlinim ceea ce ne dorim, sau dimpotrivă, creează forța și contextul potrivit pentru a atinge succesul pe care-l dorim.
Cea mai importanta descoperire pihologica a ultimului secol este cea a "IMAGINII de SINE".

Cea mai importantă conversaţie pe care o poţi avea în orice zi e cea pe care o ai cu tine însuţi. „Nu îţi face griji ce gândesc/spun/cred alţii despre tine, dar fi preocupat de ceea ce gândeşti/spui/crezi despre tine însuţi.” - spunea John Wooden.

Diferenta intre oamenii de succes si cei care esueaza nu sta atat de mult in experienta, mediul din care provin, educatie, relatii, alegeri, cat in felul in care se vad ei pe sine insisi.

Imaginea de sine este parerea noastra despre "ce fel de persoana sunt". Aceasta imagine de sine duce la atingerea rezultatelor pe care ni le dorim, sau, dimpotriva, la recrearea esecurilor, trairilor negative pe care le-am expermimentat in trecut.

Imaginea de sine a fost creata de propriile noastre convingeri despre noi insine, convingeri care insa, s-au format in subconstient din experientele trecutului, din succese si esecuri, din umilinte si triumfuri si din felul cum au reactionat altii fata de noi.

Dr. Maxwell Maltz, un chirurg estetician faimos în intreaga lume, a demonstrat că dacă vrei să-ți schimbi personalitatea, comportamentul și abilitățile, e nevoie să-ți schimbi de fapt modul de a gândi.

Dr. Maxwell Maltz a fost foarte clar în privința faptului că imaginea de sine nu este schimbată prin acumulare de informații, ci prin PUNEREA LORIN PRACTICA. E nevoie să fii activ. Acumularea de informații este de ordin pasiv, în timp ce punerea lor în practică este de ordin activ.
Practicarea pozitivă este necesară pentru schimbarea imaginii de sine, nu doar gândirea pozitivă.
Nu poți ara câmpul doar gândindu-te la asta!

Te îndemn să intri în acest proces cu mine, pentru a descoperi împreună cu alți oameni ca tine cum funcționează mecanismul succesului sau al eșecului.

 

Acest program este pentru tine:

 • dacă ești asaltat și blocat în prea multe informații și nu ai un cadru clar și simplu în care să reflectezi asupra interiorului tău și gândurilor tale.
 • dacă trăiești sentimentul că se repetă un tipar negativ în viața ta și nu înțelegi de ce...
 • dacă ești singur și ai nevoie de o cale și un însoțitor pentru a-ți corecta sau ridica imaginea de sine.
 • dacă vrei să ai relații armonioase și obiceiuri sănătoase.
 • Adacă vrei să înțelegi cum funcționează mecanismul succesului și mecanismul eșecului.
 • dacă simți că ai nevoie de un punct de pornire pentru a-ți schimba gândirea, obiceiurile și rezultatele din viața ta!
 • daca dorești să devii mai mult, ca să faci mai mult și să ai mai mult!

Ce vom face pe parcursul celor 8 săptămâni?

Vom începe să cercetăm, ... cum este construită imaginea de sine. Vorbim despre credințe, obiceiuri, opinii, percepții și modul în care percepem lumea. Toate acele lucruri, vom petrece mult timp vorbind de ele, cum sunt formate.
Vom petrece timp împreună asupra construirii imaginii de sine, a mecanismului de succes automat și a modului în care acestea lucrează împreună. Ne vom uita la imaginația creativă, pentru că aceasta este lucrul care ne permite să ne schimbăm. Acesta este modul în care suntem capabili să reproiectăm, să ne schimbăm viitorul, să ne schimbăm. Vorbim despre credințe false. Și impactul pe care credințele false îl au asupra vieții noastre și cum ele duc la mecanismul de eșec automat...
Trebuie să îți schimbi imaginea de sine. Iar calea principală de a face acest lucru este prin a fapte, prin acțiuni. Nu este doar gândirea pozitivă, este practica pozitivă.

EŞTI PREGĂTIT SĂ ÎNCEPI CHIAR ACUM SĂ TRĂIEȘTI O VIAŢĂ SEMNIFICATIVĂ?
Valoarea PROGRAMULUI SELF IMAGE MASTERY depaseste cu mult pretul ofertat!
Nu lăsa mintea ta constientă să aleagă pentru tine, să puna bariera in dezvoltarea ta și de aceasta data! Doresc sa fac posibila participarea ta la program, și intenția mea este ca obstacolul preţului să fie depăşit de tine şi să poţi accesa programul!
Incepe calatoria cu mine! Iţi ofer un plan de dezvoltare şi un plan de acţiune, ai oportunitatea să lucrezi direct cu mine!

Nu vei obţine doar informaţia, te vei alătura mie si altor zeci de oameni care vor intra în program, într-un experiment de 8 săptămâni!
Alege să te pregătești astăzi pentru mâine, pentru că… Atunci cand apare OPORTUNITATEA… nu mai ai timp să te pregăteşti!!
Oricine eşti şi orice faci, merită, aşa că începe să faci asta!